Messi trots na zevende Ballon d'Or: "Ik wil doelen blijven bereiken"

29 november 2021, 22:46

Lionel Messi heeft maandagavond de zevende Ballon d'Or in zijn loopbaan gewonnen. De Argentijnse spelmaker van Paris Saint-Germain zorgde daarmee voor een grote verassing, aangezien hij volgens velen niet zijn beste jaar achter de rug heeft.

Zo had Messi met het FC Barcelona van Ronald Koeman geen grandioos seizoen met een derde plaats in La Liga. Wel won Messi de Copa Del Rey met de Catalanen en was hij dan eindelijk succesvol voor zijn vaderland: Argentinië veroverde de Copa America.

"Het voelt goed om hier vandaag in Parijs aanwezig te mogen zijn", begon Messi zijn toespraak, nadat hij werd uitgeroepen tot winnaar. "Ik ben erg blij, echt heel blij. Ik wil echt blijven vechten en nieuwe doelen bereiken. Ik weet niet hoeveel jaar ik nog zal blijven voetballen, maar ik heb het nog altijd naar mijn zin. Ik bedank mijn teamgenoten bij Barça, mijn medespelers in Parijs en bij de nationale ploeg vna Argentinië."

Lees ook: BREAKING: Messi verstevigt Ballon d'Or-record na mager jaar

Messi had ook nog enkele woorden voor Robert Lewandowski. Volgens velen zou de aanvaller van Bayern München de prestigieuze prijs in ontvangst hebben moeten nemen. "Je verdient je Ballon D'Or. Vorig jaar was iedereen het erover eens dat jij de grote winnaar was. Maar nogmaals: ik ben echt heel blij. Ik weet niet hoeveel jaar ik nog heb, maar ik hoop dat het er nog veel zullen zijn. Want ik heb het enorm veel plezier."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen