PSG-voorzitter mysterieus over toekomst van Mbappé

30 november 2021, 13:39

Paris Saint-Germain is trots op Lionel Messi en hoopt dat Kylian Mbappé de tweede speler kan worden die de Ballon d'Or gaat winnen in de historie van de club. Dat heeft voorzitter Nasser Al-Khelaïfi laten weten. Hij is lovend over de Argentijn, al is zijn uitverkiezing gebasseerd op zijn prestaties bij FC Barcelona en de nationale selectie van Argentinië.

"Voor de club is het de eerste, ik hoop dat het niet de laatste is. Ik hoop dat andere spelers de prijs ook gaan winnen, te beginnen met Kylian Mbappé", liet de voorzitter weten aan L'Équipe. Het is een opvallende uitspraak, aangezien de Franse aanvaller na dit seizoen uit zijn contract loopt in de Franse hoofdstad. Al maanden gaan er geruchten dat hij daadwerkelijk transfervrij gaat vertrekken.

"Weet je wat ik denk? Kylian is een geweldige speler, een geweldige man, die heel goed weet wat hij wil", vervolgde de voorzitter mysterieus. De gesprekken tussen de club en de speler liggen al even stil, maar Al-Khelaïfi wil de onderhandelingen heropenen. Hij wil het supertrio met Messi en Neymar langer dan één seizoen zien schitteren in het Parc des Princes. "We hopen."

De aanvaller wordt al maanden gelinkt aan Real Madrid, waar hij samen kan gaan spelen met Karim Benzema. De twee vormen een uitstekend duo bij de nationale selectie van Frankrijk en kunnen na de zomer wellicht dagelijks met elkaar op het veld staan. Afgelopen zomer deden de Spanjaarden al een bod van 180 miljoen euro op Mbappé, maar dat werd resoluut van tafel geveegd. Daardoor kan hij nu transfervrij op zoek naar een nieuwe club. Vanaf januari mag hij met geïnteresseerde clubs om tafel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen