'Chelsea vreest vertrek sterkhouder en klopt aan voor De Ligt'

30 november 2021, 17:35

Het zou zomaar kunnen dat Chelsea komende zomer gaat proberen om Matthijs de Ligt naar Engeland te halen. De grootmacht uit Londen lijkt Antonio Rüdiger transfervrij kwijt te gaan raken en is al bezig met een opvolger. De Ligt is een van de namen op het verlanglijstje van Chelsea.

Het is in eerste instantie natuurlijk de vraag wat er met Rüdiger gaat gebeuren. De 28-jarige centrumverdediger is bezig aan zijn vijfde seizoen op Stamford Bridge en heeft zijn aflopende contract nog altijd niet verlengd. Real Madrid wordt door Goal genoemd als mogelijke bestemming voor de Duitser, die eerder speelde bij VfB Stuttgart en AS Roma.

Chelsea kan echter niet gaan zitten wachten op een vertrek en is op de achtergrond druk bezig met een lijstje. De Ligt zou daar volgens Calciomercato ook op staan, al is het de vraag wat Juventus voor hem wil hebben. De ex-Ajacied kwam immers voor een bedrag van 75 miljoen euro naar Turijn en heeft daar nog een contract tot medio 2024.

De kwakkelende Italianen zullen De Ligt niet zonder slag of stoot laten gaan. Bij een vertrek van Rüdiger zal Chelsea echter ver willen gaan voor een geschikte opvolger. Het is overigens geen uitgemaakte zaak dat Rüdiger Chelsea achter zich laat. Hij wil graag verlengen in Londen, maar is niet tevreden met het huidige voorstel van zijn werkgever.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen