Gyan reageert op berichten: "Ik ben niet stervende"

1 december 2021, 07:55

Christian Gyan heeft met stijgende verbazing het nieuws over zijn aanstaande dood gelezen. Het Algemeen Dagblad bracht dinsdagmiddag naar buiten dat de cultheld van de Rotterdammers ongeneeslijk ziek is en dat hij op korte termijn zou gaan overlijden, maar via zijn social media weerlegt hij die uitspraken.

De 43-jarige oud-rechtsback lijdt volgens het AD aan een ernstige vorm van kanker, die hem binnenkort fataal zou worden. Via zijn Facebook-account reageert Gyan op die berichtgeving. 'Goedenavond vrienden. Ik zie dat er zonder mijn toestemming nieuws rondgaat over mijn situatie. Zoals jullie weten ben ik al een tijdje ziek, maar ik voel me prima en ik ben niet stervende.'

Het AD meldde dat Feyenoord in alle haast een afscheid wilde organiseren voor de voormalig verdediger, maar dat is volgens hem dus niet nodig. 'Alsjeblieft, er is geen reden tot paniek. Ik heb respect voor de doktoren, ik ben iemand van vertrouwen. Dus ik vertrouw erop dat mijn situatie zal verbeteren. Misschien is dat onmogelijk, maar niets is onmogelijk bij God. Bid voor mij dat ik zal herstellen', sluit hij af met een citaat uit de Bijbel.

Gyan groeide tussen 1997 en 2007 uit tot cultheld in Rotterdam, ondanks het feit dat hij in die tien jaar minder dan honderd wedstrijden speelde. Na zijn loopbaan ging het helemaal mis met Gyan. Niet alleen werd hij ziek, ook raakte hij failliet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen