Krankzinnig: Argentijnse arbiter krijgt doodsbedreiging

1 december 2021 – Dario Herrera is naar de Argentijnse politie gestapt na ernstige bedreigingen op het veld. De scheidsrechter floot maandagavond een wedstrijd in de Argentijnse competitie tussen Lanus en Racing, waar het compleet uit de hand liep. Herrera waande zich na afloop niet meer veilig.

Krankzinnig: Argentijnse arbiter krijgt doodsbedreiging

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Lautaro Acosta, een aanvaller van Lanus, was het in de wedstrijd totaal niet eens met de beslissingen van de scheidsrechter. Dat kwam Herrera op enkele zeer ernstige bedreigingen te staan. "Je bent corrupt", zou Acosta de scheidsrechter volgens diverse Argentijnse media hebben toegebeten. "Als je ons nog een keer fluit, zal ik je vermoorden."

Lanus ging ook nog eens met 3-1 onderuit, waardoor de ploeg blijft worstelen in de Argentijnse competitie. De ploeg is al vier duels zonder overwinning en staat daardoor op de zevende plaats, op enorme afstand van koploper River Plate. Het waren echter vooral de uitspraken van Acosta die de kranten haalde. "Dit mag niet gebeuren, het is echt onvoorstelbaar wat er is gebeurd", reageerde scheidsrechtersbaas Federico Beligoy na afloop.

Reacties

Eredivisie