Driessen oppert Donny van de Beek bij Feyenoord

1 december 2021, 09:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Donny van de Beek lijkt deze winter te gaan vertrekken bij Manchester United. De middenvelder komt de laatste weken weliswaar steeds vaker aan spelen toe, maar lijkt ook onder de nieuwe coach Ralf Rangnick niet te kunnen rekenen op een basisplaats. Aan tafel bij Voetbalpraat ontstond dinsdagavond een interessante discussie.

Volgens Mario Been is een terugkeer naar de Eredivisie uitgesloten. "Ajax is de enige club die dat soort spelers kan betalen", reageerde hij. "En waar zou je hem moeten neerzetten? Je moet je afvragen: gaat hij op dit moment Ajax versterken?" Daar sloot Kees Kwakman zich bij aan. "Hij verdient hartstikke veel geld daar in de Premier League", aldus de oud-verdediger.

Presentator Leo Driessen bracht Van de Beek in verband met Feyenoord. "Misschien hoef je niet zo veel te betalen als je hem een half jaar huurt. Zou het niet wat voor Feyenoord zijn?" Kwakman denkt van niet. "Op die plek staat Guus Til, ze hebben nu voldoende middenvelders. Bovendien kunnen ze dat niet betalen."

Van de Beek stond in de eerste wedstrijd onder interim-coach Michael Carrick direct in de basis, maar Ralf Rangnick lijkt komende winter de markt op te willen voor een nieuwe middenvelder. Daardoor lijken de speelkansen van Van de Beek alleen maar af te gaan nemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen