Tudor: "Jaartje Serie B is geen drama"

1 augustus 2006, 11:39

Igor Tudor zal met Juventus mee gaan naar de Serie B. De Kroatische verdediger heeft op de website van de Italiaanse club laten weten dat hij niet van plan is om de ploeg de rug toe te keren. "Ik geloof in deze club", motiveert Tudor zijn keuze.

Na de verplichte degradatie naar de Serie B dreigde een exodus van Juventus-speler, maar de schade lijkt mee te vallen. Meer dan vijf spelers lijkt de ploeg niet te verliezen en dat stemt Tudor tevreden. "De club heeft me verzekerd dat de huidige groep, op een uitzondering na, intact zal blijven. Samen met mijn teamgenoten zal ik er alles aan doen om Juventus na één seizoen weer terug te brengen naar het hoogste niveau."

Ondanks de zeventien minpunten, waarbij Juventus het seizoen dreigt te moeten beginnen, gelooft Tudor dat zijn ploeg direct kan promoveren. "Een jaartje in de Serie B is geen drama, een seizoen is vaak razendsnel voorbij. We moeten alles geven, dan ben ik er van overtuigd dat we na één seizoen terug kunnen keren in de Serie A. Ondanks de minpunten moeten we in staat zijn om bij de top-twee te eindigen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen