'Bonus voor Rangnick: komst Haaland levert tien miljoen op'

1 december 2021 – Ralf Rangnick moet Manchester United niet alleen op het veld successen brengen: ook op de transfermarkt moet de Duitse trainer van waarde worden voor de Engelse club. Als hij Erling Haaland weet binnen te halen, krijgt de oefenmeester een speciale bonus van tien miljoen euro.

'Bonus voor Rangnick: komst Haaland levert tien miljoen op'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat weet BILD. Haaland staat bij elke Europese topclub op de radar en dus ook bij de club uit Manchester. De Engelsen denken een voorsprong te hebben ten opzichte van de concurrenten sinds Rangnick bij de club is. Hij en de Noorse goalgetter hebben namelijk een verleden met. Hij onderhandelde namelijk met de aanvaller, diens vader en Mino Raiola om hem naar RB Leipzig te halen.

Hoewel Haaland koos voor Borussia Dortmund leek hij wel een klik te hebben met de trainer. Daar willen The Red Devils nu van profiteren, ook al is Rangnick slechts tot het einde van dit seizoen actief in Manchester. Het lijkt ook voor de spits zelf geen vreemde keuze, aangezien de aanvaller het al twee seizoenen geweldig doet in de Bundesliga. Na vijftig wedstrijden heeft hij ook vijftig doelpunten tegen de touwen geschoten in Duitse dienst.

Volgens BILD is de trainer overigens ook bezig met een andere spits: Rangnick zou werk maken van Timo Werner, die bij Chelsea niet zeker is van een basisplaats. De Duitse spits werkte met de trainer samen bij Leipzig, waar de aanvaller het geweldig deed. Als aanvaller van de Bundesligaclub scoorde hij 34 doelpunten in zijn laatste seizoen, terwijl hij bij de Londenaren slechts vijftien keer trefzeker was in 64 wedstrijden.

Reacties

Bundesliga

gerelateerd