V/d Brom laat zich voor tweede keer op rij piepelen door Brugge

1 december 2021 – De situatie van John van den Brom bij RC Genk wordt steeds nijpender. Voor de tweede keer in een paar dagen heeft zijn ploeg een voorsprong tegen Club Brugge weggegeven. In het bekerduel met Brugge kwam het tweemaal op voorsprong, maar gaf het het in de laatste minuut van de wedstrijd alsnog weg, waardoor het nu uit de beker ligt.

V/d Brom laat zich voor tweede keer op rij piepelen door Brugge

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

In eigen competitie gaf Genk afgelopen weekend tegen tien man van Club Brugge een voorsprong uit handen, door een uitblinkende Noa Lang, maar in de beker kreeg het een herkansing. Brugge kwam op voorsprong door een doelpunt van Eder Alvarez, maar Kristian Thorstvedt en Joseph Paintsil bogen de achterstand om.

Charles De Ketelaere maakte twintig minuten voor tijd gelijk, maar de spelers waren amper terug van het juichen of Paintsil zette met zijn tweede goal zijn ploeg wederom op voorsprong. De Ketelaere maakte in minuut 89 echter alsnog gelijk, waardoor het uitliep op verlenging en zelfs op strafschoppen. De penalty's werder beter genomen door Brugge, dat met 3-5 won.

De verliespartij geeft de onder druk staande Van den Brom een extra zetje richting de uitgang. Genk staat nu op de tiende plek in de competitie en heeft nu ook de laaste kans op een prijs uit handen gegeven. Tweemaal was het dicht bij de zege op Brugge, maar de ploeg van Van den Brom blijkt niet over stalen zenuwen te beschikken. Het is te hopen dat het management van de club die eigenschap wel bezit.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd