Stamgasten en tijdstip van nieuwe Veronica Inside-show bekend

2 december 2021 – Talpa heeft de nieuwe aankomende show van de Veronica Inside-heren bevestigd. In VI Vandaag, zoals de nieuwe dagelijkse talkshow gaat heten, wordt het reguliere (sport)nieuws besproken. Het gaat over voetbal, maar ook over andere onderwerpen aan tafel. Het wordt een vergelijkebare show als De Oranjezomer en ook de vaste gasten zijn bekend.

Stamgasten en tijdstip van nieuwe Veronica Inside-show bekend

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Naast Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp schuiven op regelmatige basis ook Özcan Akyol, Leonie ter Braak, Bram Moszkowicz, Fred Teeven, Chatilla van Grinsven en Wouter de Vries aan als vierde tafelgast. Zij worden geacht de heren van tegengas te voorzien en weten van andere terreinen weer meer af. Daarnaast zullen er ook buiten de tafel om gasten naar de talkshow komen. Om 21.40 uur vangt de talkshow aan. 

Sam Hagens, Bas Nijhuis, Raymond Mens en Martijn Krabbendam, die in de huidige Veronica Inside-formule ook te zien zijn, blijven eveneens actief bij VI Vandaag. Dat betekent dat vaste gezichten zoals Johan Boskamp en Hans Kraay jr. vermoedelijk niet langer aanschuiven. Dat heeft volgens Derksen te maken met het feit dat voetbal niet oververtegenwoordigd zou moeten zijn aan de nieuwe tafel, waar hijzelf, Van der Gijp en Genee ook al zitten.

Lees ook: Hans Kraay jr. weg bij Veronica Inside: "Het is goed zo"

"VI Vandaag is voor mij een bijzondere maar toch ook logische volgende stap met Johan, René en Wilfred. Naast voetbal kwamen de afgelopen jaren al steeds meer andere onderwerpen ter tafel, van entertainment tot politiek", legt Marco Louwerens, de directeur van het programma, uit. "Wil je echt boven op de bal zitten, dan is een dagelijkse show het juiste vehikel. Altijd met hun unieke kijk op de wereld, humor, de nodige relativering, maar ook altijd met een ongezouten mening en authentiek. Een spannende nieuwe stap voor SBS6, waar ik me enorm op verheug."

Reacties

Eredivisie