PSV krijgt goed nieuws in de titelstrijd: ziekenboeg loopt leeg

2 december 2021, 08:57

PSV-trainer Roger Schmidt heeft eindelijk weer eens goed nieuws te verwerken gekregen uit de ziekenboeg. Komend weekend tegen FC Utrecht kan de Duitse oefenmeester normaliter weer beschikken over enkele spelers, die de laatste tijd vanwege medische redenen nog ontbraken. Dat geeft de Eindhovenaren een boost in de titelstrijd.

De van corona herstelde Philipp Max zit weer bij de wedstrijdselectie, terwijl ook rechtsback Jordan Teze – die met een hamstringkwetsuur kampte – weer deel uit zal maken van de wedstrijdselectie. Volgens het Eindhovens Dagblad verliep het herstel van de verdediger 'volgens planning', terwijl Max weer uit quarantaine mocht. 

Niet alleen achterin, maar ook voor de voorhoede komt er een impuls. Noni Madueke, die tegen AS Monaco na een klein uur uitviel met eveneens een hamstringblessure, kan ook weer speelminuten maken. Mogelijk geldt dat ook voor Cody Gakpo, al is over hem nog geen mededeling gedaan. Maar twee weken geleden lag hij op schema voor een rentree tegen FC Utrecht. Maximiliano Romero is nog zeker niet van de partij, maar kan over enkele weken weer aansluiten.

Lees ookGakpo doet onthulling: "Ik weet niet of ik dit mag zeggen..."

Dat geldt ook voor Richard Ledezma, die nog voor de winterstop zijn rentree zou kunnen maken bij (Jong) PSV. Reservekeeper Vincent Müller keert na ziekte vermoedelijk ook snel weer terug. Daarmee kan Schmidt voor het nieuwe jaar overigens nog niet beschikken over al zijn spelers. Ryan Thomas en Eran Zahavi worden voor de winterstop sowieso nog niet terugverwacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen