Veelpleger Ousmane Dembélé wéér te laat bij FC Barcelona

2 december 2021 – Ousmane Dembélé (24) heeft maar weer eens een slechte beurt gemaakt bij FC Barcelona. De Franse buitenspeler presteerde het om alwéér te laat te komen. Ditmaal leverde het hem overigens geen boete op, omdat het een vrijwillig etentje betrof, georganiseerd door Golden Boy-winnaar Pedri.

Veelpleger Ousmane Dembélé wéér te laat bij FC Barcelona

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Het megatalent van de Calaanse grootmacht gaf na zijn fraaie prijs (en verjaardag én contractverlenging) een etentje aan zijn ploeggenoten om hen te bedanken. Trainer Xavi vond het belangrijk dat iedereen er was en dus werd het een 'teambuidingsbijeenkomst'. Pedri arriveerde rond acht uur als eerste bij het restaurant Via Veneto, waarna alle spelers van FC Barcelona binnendruppelden.

Dembélé kwam, niet geheel toevallig, als allerlaatste aan bij het restaurant en deed dat ruim een uur (!) later dan Pedri. Hij was pas over negenen binnen. Op de gastenlijst stonden uiteraard ook alle geblesseerde spelers van de Catalaanse grootmacht, onder wie Sergio Agüero en Ansu Fati. 

Lees ook'Xavi kent geen genade: boete voor drie minuten te laat arriveren'

Onder Xavi is Dembélé al twee keer te laat gekomen en ontving van de nieuwe coach diverse boetes. De eerste keer ging het weliswaar slechts om drie minuten, maar de oefenmeester was onverbiddelijk voor zijn pupil, die honderd euro moest aftikken voor zijn overtreding. Ook eerder in Catalonië ging het al mis, net als tijdens zijn periode bij Borussia Dortmund.

LaLiga

gerelateerd