Drama voor Heraclied Azzaoui: einde seizoen door knieblessure

2 december 2021, 18:44

Een flinke tik voor Heracles Almelo aanvaller Ismail Azzaoui: Een MRI-scan heeft donderdag uitgewezen dat de 23-jarige Belg een zware knieblessure heeft opgelopen in het uitduel van woensdag tegen Feyenoord.

Azzaoui verscheen in De Kuip aan de aftrap bij de ploeg van coach Frank Wormuth en leverde een assist af bij de openingstreffer van Sinan Bakis. Nog voor het half uur stuitte hij met zijn knie hard op Tyrell Malacia en waren er meteen flinke zorgen. Azzaoui verliet het Rotterdamse veld uiteindelijk per brancard.

Door de conclusie die uit de MRI-scan is getrokken, lijkt Azzaoui dit seizoen niet meer in actie te komen voor de club uit Overijssel. En dat is een bittere pil voor de aanvaller die de afgelopen weken juist een basisplaats had veroverd in het Erve Asito. Het is overigens niet de eerste keer dat Azzaoui een zware knieblessure krijgt te verwerken: In 2016 en in 2018 scheurde hij de kruisband in zijn andere knie af.

Lees ook: Heracles toont dat het mentaal goed zit met zege

Voor Heracles is het de zoveelste tegenvaller. De Almeloërs moeten het door welbekende redenen inmiddels ook al een tijd doen zonder sterkhouder Rai Vloet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen