Senna wil duidelijkheid van Villarreal

1 augustus 2006, 14:05

Marcos Senna wil weten waar hij aan toe is. De Spaanse middenvelder van Villarreal staat in de belangstelling van Manchester United, maar hoeft niet per sé weg. "Ik weet dat de clubs met elkaar in gesprek zijn, maar ik wil het liefst zo snel mogelijk weten waar ik volgend seizoen zal spelen", aldus de international op de website van Villarreal

De 30-jarige Senna, die tijdens het WK een prima indruk achter liet, benadrukt dat hij zeker niet koste wat kost wil vertrekken. "Ik heb het uitstekend naar mijn zin hier. Villarreal heeft me de kans gegeven om me te bewijzen en ik ben de club veel dank verschuldigd. De club heeft voor komend seizoen veel goede spelers gecontracteerd en ik wil graag prijzen winnen met Villarreal. Ik ben er van overtuigd dat dat komend seizoen mogelijk is."

Met Nihat Kahveci, Robert Pires, Cani en Leandro Somoza heeft Villarreal voor komend seizoen vier nieuwelingen vast weten te leggen. Desondanks sneuvelde de ploeg vorige week in de finale van het Intertoto-toernooi tegen het bescheiden NK Maribor.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen