Ten Hag in zijn nopjes met Ajax: "Hebben tegenstander overklast"

2 december 2021, 23:44

Ajax-trainer Erik ten Hag was bijzonder tevreden met wat zijn ploeg liet zien in de met 5-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Willem II. De Amsterdammers hadden donderdag geen kind aan de Tilburgers.

"We hebben de tegenstander overklast", sprak Ten Hag tegenover ESPN. "Dat is goed, we hebben Willem II geen moment het gevoel gegeven dat hier iets te halen viel. Het duurde niet lang tot we kansen en doelpunten kwamen. In de tweede helft zag je dat Willem II met zijn allen terug gingen. Wij moeten dan proberen om nog meer kansen te creëeren, maar dat valt dan niet mee."

Maar waar bij een 5-0 zege vooral de aanvallers in het oog springen, was Ten Hag ook vooral in zijn nopjes met de defensie van zijn ploeg. "Het staat momenteel gewoon hartstikke goed. Waar dat mee te maken heeft? We vallen met zijn allen aan, maar verdedigen ook met zijn allen. Dat moet ook vooral zo blijven."

Lees ook: Ajax nadert de vijftig treffers na simpele overwinning op Willem II

Tot slot laat Ten Hag zich nog uit over het curieuze afgekeurde doelpunt van Sebastien Haller, die buitenspel zou hebben gestaan. Uit bij Sparta hadden we precies zo'n situatie met Ryan Gravenberch, die per ongeluk de bal aan een speler van Sparta gaf. Toen stond iedereen in brand, want het was een heel grote kans voor Sparta. Toen was het gewoon doorgaan, maar dit is nu ineens buitenspel. Dat moeten we nog even goed nakijken. Of deze goal geldig was? Dat weet ik niet, ik zal me daar eerst in moeten verdiepen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen