Ronaldo beslist topper vanaf stip; AZ terug in linkerrijtje Eredivisie

3 december 2021 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 2 december.

Ronaldo beslist topper vanaf stip; AZ terug in linkerrijtje Eredivisie

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

KNVB legt prominente amateurcompetities vanaf 6 december stil
De KNVB heeft besloten om de prominente amateurcompetities vanaf 6 december tot de winterstop stil te leggen vanaf 6 december. Volgens de bond is het medisch gezien onverantwoord om wedstrijden te blijven spelen zonder dat er getraind kan worden.

Bizarre tegengoal nekt Manchester United niet in topper tegen Arsenal
Manchester United heeft de topper tegen Arsenal met 3-2 gewonnen. Cristiano Ronaldo maakte na rust vanaf de strafschopstip de winnende treffer. Het meest veelbesproken moment diende zich echter al na een kwartier aan, toen Arsenal op bizarre wijze de score opende. Het was voor de ploeg van coach Mikel Arteta echter niet genoeg om met een resultaat terug naar Londen te keren.

Ajax heeft geen kind aan Willem II en nadert de vijftig treffers
Ajax kende in eigen huis weinig problemen met Willem II. Mede door twee goals van de teruggekeerde Antony wonnen de Amsterdammers met afgetekende cijfers: 5-0. Na afloop was coach Erik ten Hag in zijn nopjes met de prestatie van zijn ploeg. Zo sprak hij onder andere lovende woorden uit voor zijn verdediging.

Aannemer die aangifte deed tegen Labyad wil videobeelden hebben
De aannemer die aangifte deed van mishandeling en bedreiging wil de beelden hebben waarop te zien zou zijn dat Ajacied Zakaria Labyad hem bedreigt met een vuurwapen. Hij spant daarom een kort geding aan tegen de voormalig speler van FC Utrecht.

AZ na kleine zege op Fortuna Sittard terug in linkerrijtje
Een doelpunt in de tweede helft van Jesper Karlsson was genoeg voor AZ om Fortuna Sittard met 2-1 opzij te zetten. De bezoekers uit Limburg namen nog brutaal de leiding in Alkmaar door een treffer van Zian Flemming. AZ klimt door de zege naar de achtste plaats op de ranglijst en kan weer enigszins omhoog kijken.

Reacties

Eredivisie