Clubicoon Carrick neemt na superweek afscheid van Man United

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

3 december 2021 – Michael Carrick heeft de deur bij Manchester United achter zich dichtgetrokken, zo maakte de Engelse topclub donderdagavond bekend. De veertigjarige clubicoon nam vorige week het stokje over van de ontslagen Ole Gunnar Solskjaer en gidste zijn ploeg naar geweldige resultaten. Carrick wil echter niet werken onder de nieuwe oefenmeester.

Clubicoon Carrick neemt na superweek afscheid van Man United

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ralf Rangnick gaat namelijk vanaf komend weekend definitief aan de slag. Carrick ziet het niet zitten om onderdeel uit te maken van de nieuwe trainersstaf. "Ik heb geweldige herinneringen opgebouwd hier, dat zal ik nooit vergeten." Als speler en assistent liep hij ruim vijftien jaar rond op Old Trafford. Daar is nu dus een einde aan gekomen.

Carrick beleefde juist een geweldige week aan het roer van de Engelse grootmacht. Vorige week leidde hij de dolende ploeg naar een belangrijke 0-2 overwinning op Villarreal, terwijl koploper Chelsea in het daaropvolgende weekend op een 1-1 gelijkspel werd gehouden. Donderdagavond boekte hij aan de hand van Cristiano Ronaldo een 3-2 overwinning op Arsenal.

Rangnick neemt dit weekend voor het eerst de honneurs waar. United ontvangt Crystal Palace in eigen huis. De grootmacht hoopt onder de Duitser de weg omhoog in te zetten, want de topclub staat nu slechts zevende.

  • Topclub Adv

    Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

    Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

  • Reacties

    Premier League

    gerelateerd