'Ajax wil Van Bronckhorst aftroeven in strijd om toptalent'

3 december 2021, 11:24

Ajax houdt de situatie rond Xavi Simons nauwlettend in de gaten. De achttienjarige middenvelder beschikt over een aflopend contract bij Paris Saint-Germain, waar hij komende zomer lijkt te vertrekken. Simons behoort weliswaar tot de grootste talenten van de topclub, maar komt vanwege de moordende concurrentie niet aan spelen toe.

Volgens het Franse Foot Sur 7 heeft Ajax interesse in de Nederlandse middenvelder. Met zijn transfervrije status heeft de balvaardige middenvelder de interesse van diverse Europese topclubs gewekt. Eerder al werd bekend dat het Rangers van Giovanni van Bronckhorst hem wil strikken, maar ook Juventus, Manchester City en FC Barcelona volgen hem.

Simons beschikt over een Nederlands paspoort, maar speelt al jarenlang in Spanje. In 2010 ging hij aan de slag in de jeugdopleiding van FC Barcelona, waar hij in juni 2019 vertrok. Simons verkaste naar Paris Saint-Germain, waar hij hoopte op een doorbraak. De achttienjarige middenvelder speelt bij de grootmacht echter alleen bij de beloftenploeg.

De cliënt van Mino Raiola zat dit seizoen eenmaal bij de wedstrijdselectie in de Ligue 1. Hij wacht nog op zijn eerste minuten in de hoofdmacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen