RKC toont daadkracht en haalt KKD-smaakmaker naar Eredivisie

3 december 2021, 11:50

RKC Waalwijk heeft al een maand voor de start van de transferwindow zaken gedaan. De Waalwijkers hebben zich per direct versterkt met Roy Kuijpers, die overkomt van FC Den Bosch. Kuijpers heeft een contract tot 2025 getekend bij de degradatiekandidaat.

RKC wilde komende transferwindow graag een buitenspeler toevoegen aan de selectie en denkt in Kuijpers de juiste man te hebben gevonden. De aanvaller kon uit meerdere clubs kiezen, maar koos bewust voor een transfer naar de kelder van de Eredivisie. De 21-jarige aanvaller was dit seizoen fantastisch begonnen. Met negen goals en twee assists was hij de grote smaakmaker van FC Den Bosch.

Technisch directeur Frank van Mosselveld is dolblij met de nieuwe aanwinst. "We kennen Roy al langere tijd en hij heeft zich bij FC Den Bosch het afgelopen half jaar sterk ontwikkeld. Zo was hij in de eerste seizoenshelft verantwoordelijk voor negen doelpunten. Roy is klaar om de volgende stap te maken. We wilden deze winter graag een buitenspeler toevoegen aan onze selectie", laat hij weten op de clubwebsite.

Uiteindelijk heeft Kuijpers slechts een jaar in Den Bosch gespeeld. De club huurde hem in januari van Vitesse en strikte hem in de zomer transfervrij. Ook nu maakt hij gratis de overstap naar RKC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen