Opmerkelijke woorden Laporta: "Dembélé beter dan Mbappé"

3 december 2021, 13:06   Bijgewerkt: 3 december 2021, 13:12

Ousmane Dembélé kwakkelt ook dit seizoen met zijn fitheid. De Franse aanvaller kwam sinds de start van de nieuwe campagne pas drie duels in actie en stond lang aan de kant met knie- en hamstringproblemen. Vorig weekend maakte hij zijn rentree in La Liga. Joan Laporta denkt dat Barça aan de hand van Dembélé kan gaan imponeren.

Laporta ging bij TV3 uitgebreid in op de situatie van de 24-jarige buitenspeler. Dembélé beschikt over een aflopend contract dat nog altijd niet is verlengd. Hoewel Barça hem dolgraag aan boord wil houden, zijn er ook andere clubs die op zijn handtekening azen. "Hij wil blijven en wij willen dat hij blijft", schept Laporta duidelijkheid. "Zijn agenten doen hem andere aanbiedingen, wij willen laten zien dat het niet alleen om geld gaat."

Laporta denkt dat Barça een flinke kwaliteitsimpuls krijgt als de aanvaller weer volledig inzetbaar is. "Ik ben dol op hem", aldus de president van de club. "In mijn ogen is het duidelijk: hij is een betere speler dan Kylian Mbappé."

Dembélé kwam in 2017 voor ruim honderd miljoen euro over van Borussia Dortmund naar FC Barcelona, maar dat is nog bepaald geen gelukkig huwelijk. In vier jaar tijd speelde hij 121 wedstrijden, waarin hij dertig keer trefzeker was. Blessures zaten hem de laatste jaren geregeld dwars.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen