Schmidt ziet sterspelers eindelijk terugkeren in wedstrijdselectie

3 december 2021, 14:40

Roger Schmidt lijkt dit weekend weer te kunnen beschikken over drie veelgebruikte spelers. Sterspelers Cody Gakpo en Noni Madueke keren na wekenlange absentie hoogstwaarschijnlijk terug in de wedstrijdselectie voor het thuisduel met FC Utrecht. Ook Jordan Teze is terug uit de lappenmand.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Gakpo, Madueke en Teze stonden met blessures aan de kant, maar keren waarschijnlijk terug bij de groep. Dat geldt nog niet per definitie voor Philipp Max. De Duitse linksback kampte de laatste weken met corona en voelt nog altijd de naweeën daarvan. Achter de naam van de linksachter staat dus een vraagteken.

Schmidt kan sowieso geen beroep doen op spitsen Eran Zahavi en Maxi Romero, maar toch zal hij met een goed gevoel toewerken naar Utrecht-thuis. De laatste weken zat de coach enorm dun in zijn aanvallers en was hij genoodzaakt Bruma en Ritsu Doan op te stellen. Hoewel het duo aardig presteerde, lijkt het erop dat Gakpo en Madueke hun plek op termijn gaan heroveren.

PSV heeft een overwinning nodig om in het spoor te blijven van koploper Ajax en nummer twee Feyenoord. De Eindhovenaren speelden vorige week met 1-1 gelijk op bezoek bij SC Heerenveen. FC Utrecht wil juist aanhaken bij de top drie. De ploeg van René Hake bezet momenteel de vierde plaats in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen