'Knoop doorgehakt: Mbappé wil hét gezicht van Real worden'

3 december 2021, 15:14

Kylian Mbappé heeft zijn zinnen gezet op een transfervrije overstap naar Real Madrid. De Franse aanvaller beschikt over een aflopende verbintenis bij Paris Saint-Germain en lijkt niet van plan om dit te verlengen. Mbappé kan daarom vanaf 1 januari onderhandelen met clubs over een overstap in de zomer.

Zijn keuze is volgens AS gevallen op Real Madrid. Aanvankelijk was de Fransman van plan om PSG afgelopen zomer te verlaten, maar door die deal ging uiteindelijk niet door. Het had Mbappé's voorkeur om in de zomer te vertrekken, omdat zijn werkgever dan nog een transfersom had kunnen ontvangen. Nu loopt hij vier jaar na zijn transfer van 180 miljoen euro gratis de deur uit.

De reden voor zijn vertrek naar Real Madrid is omdat die club al jaren zoekt naar een nieuw gezicht. Na het vertrek van Cristiano Ronaldo ontbreekt het aan een onbetwiste superster in de Spaanse hoofdstad. Die rol moet Mbappé gaan vervullen. Bovendien kan hij bij de Spaanse grootmacht gaan samenspelen met landgenoot Karim Benzema, met wie hij ook al voor Frankrijk speelt.

Mbappé is in Paris onderdeel van de drie grote sterren, met Neymar en Lionel Messi. Met zeven goals en evenveel assists in de Ligue 1 is hij vooralsnog wel de meest belangrijke aanvaller van het supertrio.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen