Wéér domper Ramos: verdediger kost 388.888 per speelminuut

3 december 2021, 17:03

Het huwelijk tussen Sergio Ramos (35) en Paris Saint-Germain is vooralsnog bijzonder ongelukkig. De ervaren centrale verdediger maakte na maanden na zijn komst vorige week eindeijk zijn debuut bij de Ligue 1-koploper en speelde negentig minuten mee. Dat heeft zijn inslag echter wel gehad, want het heeft gezorgd voor een flinke terugval.

Dat heeft Paris Saint-Germain gedeeld voor het duel met RC Lens komend weekend in de Franse competitie. Afgelopen weekend deed hij tegen Saint-Étienne meteen negentig minuten mee bij PSG, bij wie hij maandenlang aan de kant stond met twee verschillende blessures. Ook in zijn laatste maanden in Madrid viel hij van de ene kwetsuur in de andere en de vraag kwam op of hij nog wel helemaal fit zou worden. 

Met zijn negentig minuten tegen Saint-Étienne leek die vraag positief beantwoord, maar inmiddels is de verdediger weer terug bij af. Midweeks tegen OGC Nice was hij niet van de partij vanwege spiermoeheid en dat speelt hem ook dit weekend parten. Pas komende zondag kan hij de groepstraining weer hervatten en dan is de vraag hoe snel hij weer wedstrijdfit kan worden gemaakt.

Lees ook'Paris Saint-Germain overweegt contract Ramos te ontbinden'

Daarmee kost Ramos vooralsnog 388.888 euro (!) per gespeelde minuut, want met de gehele komst van de verdediger zou zo'n 35 miljoen euro gemoeid zijn. Ramos is namelijk één van de grootverdieners in Parijs en strijkt naar verluidt jaarlijks vijftien miljoen euro op. Daar bovenop kwam nog een tekenbonus, waardoor het vooralsnog een peperdure transfer was.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen