Ten Hag ziet avontuur in buitenland zitten: "Ben er wel klaar voor"

4 december 2021 – Als zich een goede kans voordoet, dan staat Erik ten Hag open voor een avontuur in het buitenland. Dat vertelde de Ajax-trainer aan het Algemeen Dagblad.

Ten Hag ziet avontuur in buitenland zitten: "Ben er wel klaar voor"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat ik hier zit en mijn contract heb verlengd, zegt dat ik hier happy ben. Het zou zomaar kunnen dat ik dat volgend jaar weer doe", begint Ten Hag tegenover de krant. "Ik voel erkenning als ik word gelinkt aan de Europese top, maar ik zit bij Ajax en ben niet concreet met andere clubs bezig. Of ik het nu zou kunnen, moeten anderen vooral beoordelen."

Bij Ajax heeft Ten Hag zich sinds zijn komst van FC Utrecht in 2018 ontwikkeld als trainer. "Ik zie de koppen al voor me: 'Ten Hag klaar voor volgende stap'", lacht hij. "Ik denk zelf wel dat ik daar klaar voor ben. Laat ik het zo zeggen: ik zou die uitdaging graag aangaan, maar ik ben er niet naar op jacht. Als de stap nooit komt, zal ik niet zeggen dat mijn trainerscarrière mislukt is. Maar ik denk wel dat ik inmiddels voldoende competenties heb om die uitdaging aan te gaan."

Lees ook: Ten Hag in zijn nopjes met Ajax: "Hebben tegenstander overklast"

Ten Hag was in Amsterdam in 2018 de opvolger van de ontslagen Marcel Keizer, die later nog aan de slag ging bij Sporting Lissabon. De huidige Ajax-trainer werd recentelijk al gelinkt aan een overstap naar het Engelse Newcastle United en ook bj Manchester United zou de Tukker op het lijstje staan om na de zomer met de scepter te zwaaien.

Reacties

Ajax

gerelateerd