Kramer over zoektocht AZ naar spits: "Luuk de Jong? Zou kunnen"

4 december 2021, 12:39

Michiel Kramer schoof vrijdag aan bij het programma 'De Aftrap' bij NH Sport. Daarin werd hij onder andere gevraagd naar de ambities die hij nog heeft in het voetbal.

Zo werd de spits van RKC Waalwijk er onder andere op geattendeerd dat AZ nog een centrumaanvaller zoekt. Kramer moest erom lachen. "Haha, nee. Ik zit prima waar ik nu zit, dus zie dat niet zo snel gebeuren. Zeker ook omdat ik nu ook al wat ouder ben, natuurlijk."

Kramer vindt overigens dat de Alkmaarders met Pavlidis een prima spits in huis hebben en ziet de Griek niet snel uit de basis verdwijnen. "Hij kan een bal vasthouden, een doelpunt maken. En zijn snelheid is ook wel redelijk. Die jongen is nog jong, volgens mij 22. Die heeft nog heel wat jaren voor zich om aan die andere dingen te werken."

Lees ook: Luuk de Jong naar Ajax? "Als je veel geld hebt..."

Wie dan wel de nieuwe spits van de Alkmaarders moet worden? De naam van Luuk de Jong wordt genoemd. De boomlange aanvaller lijkt bij zowel FC Barcelona als Sevilla geen toekomst meer te hebben. Kramer: "Ja, ik heb zijn naam ook bij Ajax gehoord. Ik weet het niet. AZ zou kunnen, maar ik weet niet wat De Jong zelf graag wil."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen