Hake en Utrecht gaan voor volle buit in Eindhoven: "Mooie uitdaging"

4 december 2021 – FC Utrecht-trainer René Hake denkt te weten hoe hij met zijn ploeg PSV zaterdagmiddag opzij kan zetten in Eindhoven. De huidige nummer vier van de Eredivisie won eerder dit seizoen al van Feyenoord en Ajax.

Hake en Utrecht gaan voor volle buit in Eindhoven: "Mooie uitdaging"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Bij winst vinden de Domstedelingen aansluiting bij de bovenste drie plaatsen, die worden bezet door de traditionele topclubs. Als Utrecht in Eindhoven wint, wordt het gat met PSV teruggebracht tot twee punten. Er staat dus een hoop op het spel. "Het gaat een zware wedstrijd worden", begint Hake tegenover het eigen club-tv-kanaal. "Het is voor ons een mooie uitdaging om te kijken of we dichter bij PSV kunnen komen."

Hake weet in ieder geval al goed hoe hij PSV gaat aanpakken met zijn team. "We zullen proberen vanuit ons eigen idee te spelen, door zo snel mogelijk druk op hun opbouw te zetten. Hoe hoger op het veld, hoe liever we het hebben. Met welke spelers we dat gaan doen, zien we wel. We kijken wat voor onze ploeg het beste is."

De wedstrijd in het Philips Stadion begint om 16.30 uur. Ook voor PSV is het een wedstrijd van groot belang, wil de ploeg van Roger Schmidt mee blijven dingen naar de koppositie in de Eredivisie.

Premier League

gerelateerd