Haaland verwijdert razendsnel boze tweet over Zwayer

4 december 2021 – Felix Zwayer is de gebeten hond bij Borussia Dortmund na de topper tegen Bayern München (2-3). De veertigjarige scheidsrechter eiste een hoofdrol op door een kwartier voor tijd de bal op de stip te leggen na een vermeende handsbal van Mats Hummels. Daar vindt Erling Haaland het zijne van.

Haaland verwijdert razendsnel boze tweet over Zwayer

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De Noorse doelpuntenmachine meldde zich vlak na afloop op Twitter met een veelzeggende emoji. Haaland citeerde een oude tweet waarin werd gemeld dat Zwayer de wedstrijd in het Signal Iduna Park zou fluiten. Die tweet begeleidde Haaland met een duim omlaag. De spits heeft zijn tweet inmiddels verwijderd.

Ook Jude Bellingham nam na afloop van de Duitse kraker geen blad voor de mond. "Ik vond het geen penalty. Hummels kijkt niet eens naar de bal", aldus de jonge Engelse middenvelder, die ook een aantal andere beslissingen van Zwayer in twijfel trok. "Je geeft een scheidsrechter die eerder een wedstrijd heeft gefixt de grootste wedstrijd in Duitsland, wat verwacht je dan?"

Zwayer was in het begin van zijn scheidsrechterscarrière inderdaad betrokken bij een matchfixingschandaal. Voor het aannemen van driehonderd euro aan steekpenningen werd hij een half jaar geschorst.

Reacties

Bundesliga

gerelateerd