Wijnaldum redt in blessuretijd punt voor PSG na flater Navas

4 december 2021 – Paris Saint-Germain heeft zaterdagavond in de Ligue 1 ternauwernood een nederlaag kunnen voorkomen. Georginio Wijnaldum redde in extremis een punt tegen RC Lens. De Nederlandse middenvelder kwam twintig minuten voor tijd binnen de lijnen en kopte in blessuretijd de 1-1 binnen.

Wijnaldum redt in blessuretijd punt voor PSG na flater Navas

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Lionel Messi won deze week zijn zevende Gouden Bal, maar die prijs heeft hij niet gewonnen op basis wat hij tot op heden in het shirt van Paris Saint-Germain heeft laten zien. Bij afwezigheid van Neymar (blessure) en Kylian Mbappé (kreeg rust, begon op de bank) waren zaterdag alle ogen gericht op de Argentijnse aanvaller.

Het verschil wist Messi tegen Lens niet te maken. De andere basisspelers aan de zijde van PSG evenmin. De thuisploeg beet daarentegen brutaal van zich af en kreeg na een uur loon naar werken. Met een schot van afstand werd de doorgaans betrouwbare Keylor Navas verrast door de in Parijs geboren Seko Fofana.

Met Mbappé en Wijnaldum probeerde Mauricio Pochettino de schade vervolgens te herstellen. De invallers zorgden er in blessuretijd voor dat PSG toch nog een punt aan de wedstrijd overhield. Uit een voorzet van Mbappé kopte Wijnaldum, die de laatste wedstrijden ontbrak vanwege een lichte blessure, de zwaarbevochten 1-1 binnen.

Voor de stand verandert het allemaal weinig. PSG blijft met een riante voorsprong op nummer twee Olympique Marseille de afgetekende koploper van de Ligue 1. Voor Mauricio Pochettino nemen ondanks de late gelijkmaker zorgen toe. De roep om Zinédine Zidane klinkt in de Franse hoofdstad in elk geval luider en luider.

Reacties

Ligue 1

gerelateerd