Dumfries reageert op mijlpaal: "Van dit moment gedroomd"

4 december 2021 – Denzel Dumfries heeft zijn eerste doelpunt te pakken in het shirt van Internazionale. De vleugelverdediger scoorde in minuut 37 de derde treffer tegen AS Roma, waardoor alle hoop bij de ploeg van José Mourinho verdampte. Het maakt de Nederlander, die juichte met een bal onder zijn shirt en een duim in zijn mond, enorm trots.

Dumfries reageert op mijlpaal: "Van dit moment gedroomd"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Ik heb zo lang van dit moment gedroomd. Ik zou dit willen opdragen aan mijn zwangere partner. Ik dacht aan haar en mijn familie", vertelt Dumfries op de website van zijn club. Kort voor zijn doelpunt liet de verdediger zich al zien met een uitstekend defensief blok bij een inzet van Matias Vina. Het geeft maar aan dat de wingback ook bij Inter rent en vliegt, zoals hij dat op de Nederlandse velden deed.

Dat de voetballer inmiddels omarmt is door zijn ploeggenoten, was te zien bij de goal. Het deed de voetballer goed, erkent hij. "Ik was erg blij met hoe mijn teamgenoten reageerden op mijn doelpunt. Voor de wedstrijd hadden we toevallig gepraat over mijn eerste doelpunt. Het was geweldig dat ik eindelijk mijn eerste goal gemaakt heb", aldus Dumfries, die stelde dat de overwinning op AS Roma meer dan verdiend was.

"We speelden geweldig en controleerden de wedstrijd", aldus de Nederlander, die sinds zijn komst naar Italië niet altijd in de basis stond. De laatste weken doet hij steeds vaker mee vanaf het begin. "Ik ben blij omdat mijn prestaties zijn verbeterd sinds ik bij de club kwam. Mijn teamgenoten hebben me gaandeweg geholpen om beter te worden. We gaan nu tot het uiterste om de titel te winnen. We geloven in onszelf."

Reacties

Serie A

gerelateerd