Wie komt er op pole position voor de tweede periode in de KKD?

6 december 2021 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 6 december. 

Wie komt er op pole position voor de tweede periode in de KKD?

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.


Wedstrijden

Everton – Arsenal (21.00 uur)
Het gaat momenteel moeizaam met het Everton van Marcel Brands. De Nederlander wordt momenteel volop bekritiseerd over de samenstelling van de selectie en zou inmiddels een akkoord hebben over zijn vertrek. Ook met trainer Rafael Benitez zijn de fans van The Toffees erg ongelukkig. Bij Arsenal is het tij na de rampzalige seizoensopening juist totaal gekeerd, ondanks de nederlaag tegen Manchester United. 

Jong AZ – Excelsior (20.00 uur)
De strijd om de tweede periodetitel wordt binnenkort beslist. FC Volendam verspeelde twee punten tegen Helmond Sport vrijdagavond, maar staat nog wel altijd aan kop. Bij een zege op Jong AZ gaat Excelsior echter over ze heen, terwijl ook Jong Ajax (dat een puntje meer heeft dan de Kralingers) ze kan passeren. Als de Rotterdammers erin slagen om te winnen in Alkmaar, naderen ze Het Andere Oranje in de reguliere competitie ook tot op één punt. 

Qatar – Irak (20.00 uur)
Zonder Dick Advocaat, maar met diens opvolger Zeljko Petrovic op de bank verloor Irak nog niet op de Arab Cup. Na twee duels staat de teller op even zoveel punten, boven Bahrein en Oman. Die landen pakten één punt tegen Irak, maar verloren van koploper Qatar. De WK-organisator is daarmee geplaatst en daarvan hoopt Irak te profiteren. Alleen bij een zege is het zeker van de volgende ronde als nummer twee in de poule. 

Voetbal op tv

20.00 uur: Jong Ajax – FC Emmen, ESPN, live verslag van het duel in de Eerste Divisie
20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow
21.00 uur: Getafe – Athletic Bilbao, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in La Liga
21.00 uur: Everton – Arsenal, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Premier League

Reacties

Eredivisie