'AC Milan wil Barcelona van Umtiti verlossen, megabod Dembélé'

5 december 2021 – FC Barcelona kan Samuel Umtiti (28) mogelijk eindelijk slijten. De Franse centrale verdediger was onder Ronald Koeman al persona non grata, maar die rol is onder Xavi niet veranderd. De nieuwe coach gebruikte vrijwel al zijn opties achterin al, maar nog steeds speelde Umtiti geen minuut. AC Milan hoopt in de winterstop van die situatie te profiteren.

'AC Milan wil Barcelona van Umtiti verlossen, megabod Dembélé'

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Dat schrijft het dagblad SPORT. De koploper van Italië moet de tranfermarkt op, omdat Simon Kjaer minimaal een half jaar uit de roulatie ligt met een zware blessure. Umtiti mocht afgelopen zomer tegen elk aannemelijk bod vertrekken, maar desondanks vond de Fransman geen nieuwe werkgever. Hij werd vervolgens in genade aangenomen en zou een nieuwe kans krijgen, maar speelde desondanks nog geen enkele minuut.

Hoeveel FC Barcelona eventueel wil hebben voor Umtiti is niet bekend, maar als ze van zijn salaris worden verlost, scheelt dat al een slok op een borrel. Umtiti (27) beschikt over een verbintenis die nog anderhalf jaar duurt en gaat in die periode nog een kleine dertig miljoen euro opstrijken. Als AC Milan daar een deel van overneemt, is men in Camp Nou al enorm geholpen.

Lees ook: Umtiti belaagd door fans; verdediger pakt ze persoonlijk aan

Aanbod voor Dembélé
Verder schreef El Mundo Deportivo dat ook Tottenham Hotspur serieuze interesse heeft in Ousmane Dembélé. De rechtsbuiten heeft een aflopend contract in de komende zomer en mag vanaf 1 januari ook met andere clubs onderhandelen. Manchester United en Newcastle United hadden al sluimerende interesse, maar ook de Spurs willen een megabod doen om een nieuw contract in Camp Nou te voorkomen.

Serie A

gerelateerd