'Marcel Brands akkoord met Everton over per direct vertrek'

5 december 2021, 16:05   Bijgewerkt: 5 december 2021, 16:13

Marcel Brands gaat vermoedelijk per direct vertrekken bij Everton. De directeur spelersbeleid was sinds 2018 in dienst bij The Toffees, maar dit seizoen maakt de club een minder jaar door. Hoewel hij recent zijn verbintenis heeft verlengd tot en met 2024, zou hij zondag een overeenkomst hebben bereikt om te vertrekken. 

Dat schrijven The Mirror en De Telegraaf althans. Brands, die recent openlijk kritiek kreeg van veel fans van Everton, zou ook hebben gebaald dat eigenaar Fahrad Moshiri veel op eigen intitiatief zou doen. Zo zou de voormalig bestuurder van PSV niet achter de komst van trainer Rafael Benitez hebben gestaan. Een vertrek zou derhalve oplossing bieden voor beide partijen.

Lees ookZien: Woeste Everton-supporter haalt verhaal bij directeur Brands

Brands was eerder ook werkzaam bij RKC Waalwijk en zowel bij PSV als bij de andere club in Brabant, diende hij zijn contract gweoon uit. Dat gaat hij vermoedelijk bij de Premier League-club niet doen, of de heel sterke geruchten moeten verkeerd zijn. Daar lijkt het echter niet op, want de verwachting is dat de nummer vijftien van Engeland het vertrek spoedig officieel rondmaakt.

De bevestiging laat weliswaar nog even op zich wachten, maar Brands heeft zijn langste tijd bij Everton vermoedelijk gehad. In de jaren dat hij werkte op Goodison Park haalde hij onder anderen Ben Godfrey, Allan, James Rodriguez, Moise Kean en Richarlison binnen. Aan de hoge verwachtingen kon de club eigenlijk in geen enkel seizoen voldoen, ondanks dat het wel meerdere goede periodes kende. Ook aan het begin van dit seizoen ging het goed, maar al snel zakte het in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen