Cassano doet boekje open over op tenen getrapte Ronaldo

5 december 2021, 16:30

Antonio Cassano heeft een boekje opengedaan over het incasseringsvermogen van Cristiano Ronaldo. De Italiaan was te gast in de online show BoboTV van Christian Vieri en liet weten persoonlijke berichten van de Portugees te hebben ontvangen, nadat Cassano eerder op televisie kritiek uitte op de superster van Manchester United.

De zaakwaarnemer van Ronaldo Jorge Mendes had beweerd dat hij de beste speler aller tijden is en daar was Cassano het absoluut niet mee eens. Als analist gaf hij aan dat belachelijk te vinden en na afloop kreeg de Italiaan een berichtje van Ronaldo via WhatsApp. "Hij stuurde mij een berichtje en wilde dat ik meer respect voor hem en zijn prestaties zou tonen."

"Daarbij moest hij ook nog even benoemen dat hij ruim 750 doelpunten had gemaakt en ik maar 150 goals op mijn naam had staan." Cassano was echter niet onder de indruk van deze boodschap en reageerde vilein. "Ik antwoordde toen dat hij wat meer zoals Lionel Messi zou moeten zijn. Hij maakt zich niet druk om dit soort dingen. Ik ben echt niet bang om grootheden de waarheid te vertellen."

Lees ookRangnick looft Ronaldo: "Dat heb ik nog nooit gezien"

De spits had bij oud-ploeggenoot Gianluigi Buffon nog gecheckt of het nummer daadwerkelijk van Ronaldo was en dat bleek het geval. Toch wilde Cassano het ook niet groter maken dan het is. Cassano ging in het verleden Ronaldo voor bij Real Madrid, maar de twee speelden nooit samen. Vier jaar geleden maakte Cassano op 35-jarige leeftijd een einde aan zijn profcarrière.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen