'Messi wijt stroeve start bij PSG aan Pochettino'

6 december 2021, 12:26

Lionel Messi is nog bepaald warmgedraaid na zijn transfer van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain. De Argentijnse aanvaller staat na negen optredens in de Ligue 1 pas op één treffer en drie assists. Het komt de linkspoot op veel kritiek te staan, maar volgens Messi is het niet zijn eigen schuld.

Franse media wijten zijn valse start namelijk aan de technische capaciteiten van coach Mauricio Pochettino. De Argentijnse oefenmeester kreeg deze zomer de beschikking over de droomvoorhoede Messi-Mbappé-Neymar en heeft ook op andere posities wereldtoppers, maar slaagt er nog nauwelijks in om zijn elftal te laten sprankelen. Ook Messi komt nog niet uit de verf.

Messi en zijn achterban balen van hoe Pochettino te werk gaat. De Argentijn houdt nauwelijks vast aan zijn vaste formatie, terwijl de ploeg in de grote wedstrijden enorm defensief speelt en loert op de counter. Messi is van mening dat een ploeg waarin hij speelt altijd dominant moet zijn en het spel moet maken. 

In de Champions League is de legende van FC Barcelona beter op dreef. De aanvaller scoorde daar al drie keer in zijn eerste vier optredens namens Paris Saint-Germain.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen