'Onana ondanks Barça-geruchten gewoon naar Milaan'

6 december 2021, 12:47

Er is voor Inter niets veranderd in de aanstaande komst van André Onana. De doelman uit Kameroen bereikte al in juli een mondeling akkoord met de Milanese topclub, maar sindsdien zijn er al diverse clubs geweest die een gooi deden naar zijn handtekening. Ook FC Barcelona meldde zich bij het management van de Ajax-sluitpost, maar Inter lijkt de eerste keuze te blijven voor de doelman.

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. Onana bereikte afgelopen zomer al een geheim akkoord met Inter, dat hem voor vier seizoenen aan zich gaat binden. De club besloot hem nog niet direct over te nemen, omdat hij geschorst was vanwege dopinggebruik en tevens over een aflopend contract beschikt. Vanaf januari mogen clubs vrij met hem onderhandelen over een transfervrije overstap.

Daar hoopte ook zijn oud-werkgever FC Barcelona gebruik van te maken, maar de speelkansen in Milaan lijken voor Onana een stuk groter. De topclub hoopt spoedig de officiële papieren te tekenen en zijn komst aan te kondigen. Onana zou in dat geval vanaf juli 2022 onder contract staan bij de regerend landskampioen van de Italiaanse competitie.

Onana maakte afgelopen maand na een jaar afwezigheid zijn rentree onder de lat bij Kameroen én Ajax. De doelman stond tussen de palen tijdens de Champions League-ontmoeting met Besiktas. In de Eredivisie blijft Ten Hag vertrouwen houden in de ervaren Remko Pasveer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen