'PSG kan weer niet beschikken over 'vermoeide' Sergio Ramos'

6 december 2021, 15:50

Het huwelijk tussen Paris Saint-Germain en Sergio Ramos is allerminste gelukkig in de eerste maanden. De Spanjaard is weer niet inzetbaar voor de Franse topclub, waardoor de teller vooralsnog op één blijft staan.

De verdediger trainde met de groep mee, maar is niet beschikbaar voor het Champions League-duel met Club Brugge. Door spiervermoeidheid moet hij minstens drie duels toekijken, nadat hij vorige week zijn debuut maakte tegen Saint-Étienne. Die wedstrijd, waarin hij negentig minuten aan de bak moest, heeft er dus behoorlijk ingehakt.

Mauricio Pochettino doet voorzichtig met de Spanjaard en geeft Ramos daarom alle tijd om te herstellen. Ondanks het geduld van de oefenmeester zouden andere mensen binnen de club al helemaal klaar zijn met de speler, die al sinds zijn komst worstelt met verschillende blessures. Dat meldt El Mundo Deportivo. Dat er alles mee te maken dat de speler bij zijn vorige club Real Madrid helemaal niet bekend stond als blessuregevoelig.

De Spaanse mandekker lijkt over drie weken weer inzetbaar te zijn. Het betekent dat Ramos naast het duel met de Belgen ook het competititeduel met AS Monaco en de bekerwedstrijd tegen SC Feignies, dat uitkomt op het derde niveau van Frankrijk, aan zich voorbij moet laten gaan. Het is een hard gelach voor de Franse topclub, die met Ramos dachten een echte leider opgepikt te hebben. Dat heeft hij binnen de lijnen nog niet waar kunnen maken door alle kwetsuren de afgelopen periode.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen