Richarlison en Gray nemen Everton tegen Arsenal bij de hand

6 december 2021, 23:18

Everton heeft Arsenal pijn gedaan in de slotfase door met 2-1 te winnen in de blessuretijd. Sterspeler Richarlison scoorde drie doelpunten namens de thuisploeg, maar slechts één keer mocht hij echt juichen. Twee keer werd een goal van hem namelijk afgekeurd.

Eén minuut voor rust leek de Braziliaan zijn eerste treffer te maken, maar de VAR keurde de goal af wegens buitenspel. Het werd een dubbele klap voor de thuisploeg. Een aantal minuten later telde het doelpunt van Arsenal-middenvelder Martin Ødegaard namelijk wel. Hij schoot een voorzit van vleugelverdediger Kieran Tierney binnen. De Londenaren konden dat na rust niet vasthouden.

Na een uur spelen was het weer de Braziliaan die scoorde én weer zette de VAR een streep door de treffer. Ook deze keer was het buitenspel voor de aanvaller. De vleugelspeler ging echter niet met zijn kop naar beneden lopen. Hij bleef jagen op de goal en de aanhouder won. Na een schot van Demarai Gray stond Richarlison op de goede plek om de bal binnen te koppen. Zo kon de aanvaller alsnog juichen, maar de grote held van de avond werd de man van de assist. In de blessuretijd zorgde hij namelijk voor de winnende treffer met een schitterende goal.

De overwinning zorgde voor ontlading bij de thuisploeg uit Liverpool, waar Marcel Brands vandaag bekend maakte dat hij opstapte. De ploeg stond te laag gezien de ambities, maar maakt nu toch een sprongetje richting de middenmoot van de Premier League. Arsenal had ook graag willen winnen. In dat geval waren Mikel Arteta en zijn mannen doorgestoomd naar de vijfde plaats op de ranglijst. Nu blijft de club staan op de zevende plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen