Corona-uitbraak bij Tottenham Hotspur goed nieuws voor Vitesse?

6 december 2021 – Goed nieuws voor Vitesse? Tottenham Hotspur heeft te maken met een corona-uitbraak binnen de selectie. Meerdere spelers zouden positief getest hebben, waardoor het Conference League-duel met Stade Rennais op de tocht staat voor een aantal voetballers. Dat kan in het voordeel van Vitesse werken, aangezien de Arnhemmers en de Londenaren om de tweede plaats in de poule strijden.

Corona-uitbraak bij Tottenham Hotspur goed nieuws voor Vitesse?

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Football.london weet overigens te melden dat het nog niet zeker is of alle spelers die positief testten er ook daadwerkelijk niet bij zijn. Dinsdag ondergaan de spelers nog een PCR-test. Mocht die negatief zijn, dan mogen ze 'gewoon' aantreden tegen de Franse subtopper. Testen ze wel positief, dan moeten ze in quarantaine. Daar zal stiekem bij Vitesse op gehoopt worden.

Vitesse kan tweede worden als de gelijkspeelt en de Engelsen verliezen van Rennais. Wint de club van Antonio Conte toch, dan zijn andere factoren beslissend. Tottenham heeft een beter doelsaldo van twee goals, waardoor de Arnhemmers in dat geval met ruime cijfers moeten winnen van NS Mura. Dat het doelsaldo beslissend is, heeft alles te maken met de resultaten in onderlinge duels. Spurs en Vitesse staan daarin precies gelijk qua punten en goals, waardoor nu naar het doelsaldo wordt gekeken over de gehele poulefase.

Vitesse kreeg dit weekend wat vertrouwen in aanloop naar het cruciale Europese duel. Dit weekend scoorde de ploeg namelijk zes doelpunten tegen SC Cambuur. Daar zullen trainer Thomas Letsch en zijn mannen nu weer voor tekenen. Eerder wonnen de Arnhemmers met 0-2 van de ploeg uit Slovenië.

Eredivisie

gerelateerd