'Vitesse moet vrezen voor vertrek van technisch directeur Spors'

7 december 2021 – Vitesse moet vrezen voor het vertrek van technisch directeur Johannes Spors (39). De Duitser staat namelijk hoog op het lijstje van Genoa, waar hij inmiddels de favoriet is om de nieuwe sportief directeur te worden.

'Vitesse moet vrezen voor vertrek van technisch directeur Spors'

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Dat schrijft de Italiaanse transferexpert Gianluca Di Marzio dinsdasg althans. De Italiaanse club is al langere tijd op zoek naar een nieuwe technisch eindverantwoordelijke en inmiddels is de zoektocht uitgekomen in Arnhem. Daar is hij sinds 2020 aan de slag als technisch directeur en maakte sindsdien een prima indruk.

Spors was destijds de opvolger van Marc van Hintum, die de taken van Mohammed Allach overnam na diens vertrek. Een van de dingen die Spors deed, was het binnenhalen van Thomas Letsch. De man die interim-coach Edward Sturing opvolgde, maakt tot dusver een goede indruk en presteert uitstekend met de Arnhemmers. Afgelopen zomer is Spors er echter niet in geslaagd om spelers voor een transfersom te verkopen.

Lees ookDriessen: 'Letsch maakt een stabielere indruk dan Schmidt'

In Italië staat de voormalig werknemer van onder meer 1899 Hoffenheim en RB Leipzig wel een heel zwaar karwei te wachten, als hij ingaat op het voorstel. De nummer negentien van de Serie A won dit seizoen slechts één duel, op 12 september van Cagliari. Alleen Salernitana presteert nog slechter in Italië, al is de achterstand op de veilige nummer zeventiende plaats wel maar twee punten.

Eredivisie

gerelateerd