Diouf: "Ribery blijft bij Marseille"

1 augustus 2006, 16:03

Franck Ribery verdedigt ook komend seizoen de kleuren van Olympique Marseille. Althans, dat beweert clubvoorzitter Pape Diouf. De preses had maandag een gesprek met de jonge aanvaller, die nadrukkelijk in de belangstelling staat van Olympique Lyon. "Het heeft niets met koppigheid te maken dat we hem niet laten gaan, maar met ambities", aldus Diouf.

"Hij heeft nog een contract voor vier jaar bij ons", weet Diouf. "Natuurlijk weet ik dat dit niet betekent dat hij ook daadwerkelijk nog vier jaar zal blijven, maar komend seizoen speelt hij in ieder geval nog voor Olympique Marseille. We zullen hem in dit stadium in ieder geval niet naar een concurrent zoals Lyon laten vertrekken."

Diouf deed ook nog een oproep om bepaalde dingen niet op te blazen. "Er wordt veel gezegd en geschreven over de toekomst van Franck. Als hij iets zegt, wordt dat vaak door media op een andere manier overgenomen of geïnterpreteerd. Ik lees veel opgeklopte verhalen, waarin dingen staan die hij helemaal niet gezegd heeft", aldus de gepikeerde Diouf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen