Arsenal mist Lehmann en Henry in CL-voorronde

1 augustus 2006, 16:18

Arsenal-manager Arsene Wenger kan in de heenwedstrijd van de Champions League-voorronde vermoedelijk geen beroep doen op Thierry Henry. De Franse spits zal op de dag waarop de wedstrijd gespeeld zal worden, 8 of 9 augustus, pas een week in training zijn.

"Dat is waarschijnlijk te kort", zegt Wenger dan ook op de website van Arsenal. Henry had een extra lange vakantie gekregen, omdat hij op 9 juli nog in actie moest komen tijdens de finale van het WK. De kans is klein dat hij binnen een week alweer fysiek op het niveau zit om een dergelijk belangrijke wedstrijd te spelen. 

Doelman Jens Lehmann zal in ieder geval niet kunnen spelen. De Duitser is geschorst, naar aanleiding van zijn rode kaart in de Champions League-finale tegen FC Barcelona. 

Arsenal moet het op 8 of 9 augustus vermoedelijk opnemen tegen Dinamo Zagreb. De ploeg uit Kroatië moet nog wel even afrekenen met het Litouwse Ekranas, maar dat lijkt na de 4-1 zege van de Kroaten in de heenwedstrijd geen probleem meer. De terugwedstrijd tussen beide ploegen staat voor komende woensdag op het programma.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen