Bijlow keert terug, twee basisspelers trainen apart

8 december 2021, 12:59   Bijgewerkt: 8 december 2021, 14:30

Justin Bijlow lijkt volledig hersteld van zijn coronabesmetting. De doelman van Feyenoord moest vanwege een infectie vier wedstrijden aan zich voorbij laten gaan, maar kan tegen Maccabi Haifa in de Conference League mogelijk weer zijn opwachting maken. Bijlow trainde woensdagochtend weer mee met de groep.

Dat meldt RTV Rijnmond. Wel staat er nog een vraagteken achter de namen van Orkun Kökcü en Gernot Trauner. Het duo, normaliter vaste waarden bij de Rotterdammers, is mogelijk vanwege blessureleed nog niet inzetbaar. Afgelopen weekend miste Trauner al de ontmoeting met laagvlieger Fortuna Sittard (5-0 zege), terwijl Kökcü zich al vroeg moest laten wisselen.

Niet alleen zij moeten de ontmoeting met Maccabi Haifa laten schieten. Guus Til mist de Europese wedstrijd wegens een schorsing, terwijl Alireza Jahanbakhsh vanwege zijn Iraanse nationaliteit liever niet tegen een Israëlische ploeg speelt. Dat ligt namelijk extreem gevoelig. Achterin lijkt Lutsharel Geertruida de vervanger te worden van Trauner, terwijl ook Mark Diemers en João Texeira mogen hopen op speelminuten.

Feyenoord is al verzekerd van overwintering in de Conference League, waardoor het vizier van coach Arne Slot alvast voorzichtig op komend weekend zal gaan. Dan gaan de Rotterdammers op bezoek bij FC Groningen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen