Almere City kiest voor verrassende opvolger Gertjan Verbeek

8 december 2021, 18:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Alex Pastoor is de nieuwe trainer van Almere City FC. De 55-jarige oefenmeester heeft zich voor anderhalf jaar verbonden aan de huidige nummer zeventien van de Keuken Kampioen Divisie. Pastoor is in Almere de opvolger van Gertjan Verbeek, die vorige maand werd ontslagen.

Het leek er de afgelopen dagen op dat Maurice Steijn de nieuwe trainer van Almere City zou worden. Bij het tv-programma Goedemorgen Eredivisie van ESPN vertelde Steijn dat hij in gesprek was met de club. "Zij gaan de tijd nemen om de juiste keuze te maken. Er zijn meerdere kandidaten, maar het gevoel was goed van mijn kant. Het was helder en duidelijk", vertelde hij.

Niet Steijn, maar Pastoor is woensdagavond aangesteld door Almere City. De ervaren trainer begint na de winterstop aan zijn nieuwe klus. "Almere City FC staat te boek als een frisse club met een gezonde ambitie. Ik verheug mij op een ontzettend mooie uitdaging", reageert Pastoor. Technisch manager Teun Jacobs is blij dat de trainer ervoor heeft gekozen zich aan Almere City te verbinden. "Alex staat bekend om zijn innovatieve manier van leiding geven. Hij is een eigentijdse trainer, waarvan wij verwachten dat hij het maximale uit deze selectie kan halen en onze jonge trainers beter kan maken."

Pastoor was voor het laatst werkzaam in Oostenrijk bij SFR Altach. In het verleden stond hij ook aan het roer bij onder meer AZ, Slavia Praag, NEC, Excelsior en Sparta Rotterdam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen