Ook Premier League-duel Tottenham Hotspur afgelast

9 december 2021, 19:34

De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Brighton & Hove Albion van aanstaande zondag is afgelast, zo maakt de Engelse club via de officiële kanalen bekend. Eerder werd vanwege een corona-uitbraak bij de Londenaren al een streep gezet door het Conference League-duel met Stade Rennais.

Spurs schrijft dat de Premier League op advies van medische adviseurs het besluit heeft genomen om het duel met Brighton uit te stellen. Een nieuwe datum is nog niet geprikt. Vrijwel zeker is dat de wedstrijd dit kalenderjaar niet kan worden ingehaald. Spurs heeft namelijk een vol programma en speelt dit jaar nog op 16 december (tegen Leicester City), 19 december (tegen Liverpool), 22 december (tegen West Ham United), 26 december (tegen Crystal Palace) en 28 december (tegen Southampton).

Antonio Conte maakte woensdag bekend dat een hoop spelers van Tottenham het coronavirus onder de leden hebben. In elk geval acht spelers hebben een positieve test afgelegd. Daarnaast zijn er nog vijf stafleden die besmet zijn. Voor de UEFA was dat reden om het duel met Rennes in de Conference League eruit te gooien. Het vinden van een nieuwe speeldatum voor die wedstrijd belooft een lastige opgave te worden.

Vitesse baalt dat het duel van Spurs tegen Rennes is afgelast, zeker omdat de Arnhemse club gewoon in actie moet komen tegen NS Mura. De Arnhemmers zijn met Tottenham verwikkeld in de strijd om de tweede plaats in de Conference League-groep. Vitesse stelt een 'aanzienlijk nadeel' te hebben als de wedstrijden niet gelijktijdig gespeeld kunnen worden.

Lees ookVitesse boos op de UEFA: "Wij willen niet spelen"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen