Dit is de flink gewijzigde opstelling van Feyenoord tegen Maccabi

9 december 2021, 19:48

De opstelling van Feyenoord voor de ontmoeting met Maccabi Haifa in de Conference League is bekend. Arne Slot heeft zoals aangekondigd zijn basiself omgegooid.

Feyenoord start met meerdere spelers die doorgaans weinig aan spelen toekomen. Zo zijn er basisplaatsen voor Ramon Hendriks, Mark Diemers, Joao Teixeira, Reiss Nelson en Naoufal Bannis. Bovendien keert Justin Bijlow terug onder de lat. Marcus Holmgren Pedersen, Lutsharel Geertruida, Marcos Senesi, Fredrik Aursnes en Cyriel Dessers completeren het elftal.

Slot kan in de laatste groepswedstrijd van de Conference League geen beroep doen op Gernot Trauner, Tyrell Malacia, Guus Til, Jens Toornstra, Orkun Kökcü en Alireza Jahanbakhsh. Er zitten daarom een hoop jeugdspelers op de bank bij de Rotterdammers. Onder meer de pas zestienjarige Antoni Milambo mag hopen op speeltijd.

Voor Feyenoord zijn de belangen vanavond niet zo groot. De Rotterdammers hebben zich als groepswinnaar geplaatst voor de knock-outfase van het Europese toernooi. Maccabi Haifa is al uitgeschakeld en speelt dus eveneens nergens meer voor.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Senesi, Hendriks; Aursnes, Teixeira, Diemers; Nelson, Dessers, Bannis

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen