Boos Vitesse moet toch gaan voetballen: dit zijn de basisspelers

9 december 2021, 20:01

Vitesse zal ondanks alle onrust donderdagavond toch 'gewoon' aftrappen tegen Mura NS. De Arnhemmers hebben in elk geval hun opstelling gedeeld een uur voor de wedstrijd en starten het duel in de inmiddels bekende 3-5-2-formatie. Thomas Letsch heeft weinig verrassingen in petto voor het inmiddels pikante affiche.

De Duitse oefenmeester kiest weer voor drie centrale verdedigers, waarbij Riechedly Bazoer veel het middenveld zal indribbelen. Datzelfde geldt voor Eli Dasa en Maximilian Wittek, die als op papier middenvelders de hele respectievelijk rechter- en linkerkant zullen bestrijken.

De opvallendste reserveklant is Yann Gboho, die tegen SC Cambuur (1-6) nog aan de aftrap stond. Bero was voor die wedstrijd echter niet inzetbaar, maar hij keert nu weer terug op zijn vaste plek. Met Nikolai Baden Frederiksen en Julian von Moos zijn de aanvallende smaken op de bank ietwat beperkt voor Letsch, onder meer Hilary Gong en Oussama Darfalou zijn niet beschikbaar voor de coach.

Lees ook: Vitesse boos op de UEFA: "Wij willen niet spelen" 

Hoe dan ook wordt het een gevoelige wedstrijd, omdat Vitesse eigenlijk niet wil spelen. De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Stade Rennais is namelijk afgelast. En dat terwijl Vitesse en Spurs elkaars concurrenten zijn in de strijd om overwintering in de Conference League. De Arnhemmers hadden het liefst niet gespeeld, maar lijken toch echt in actie te moeten komen.

Opstelling Vitesse: Houwen; Doekhi; Bazoer, Rasmussen; Dasa, Huisman, Tronstad, Bero, Wittek; Openda en Buitink

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen