'De Jong erg ongelukkig in Barcelona, loopt neerslachtig rond'

10 december 2021 – FC Barcelona zou zich grote zorgen maken om Frenkie de Jong. De Nederlandse middenvelder is volgens Sport niet langer gelukkig in Camp Nou en zou zijn heil graag elders zoeken.

'De Jong erg ongelukkig in Barcelona, loopt neerslachtig rond'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De oud-Ajacied zou onder meer balen van zijn eigen prestaties én die van zijn medespelers. De Catalaanse club zelf zou echter wel tevreden zijn over De Jong. Zo zou de Oranje-international een van de weinige spelers zijn die na wedstrijden veel tijd en energie steekt in het analyseren van zijn eigen optredens. De Jong zou echter zo enorm balen van de teleurstellende periode bij Barcelona, dat hij er volgens de krant 'mentaal onder lijdt.'

De Jong zou neerslachtig op de club rondlopen, iets dat het groepsproces en de sfeer op de club niet helpt. Het medium stelt dat De Jong 'langzaamaan ongelukkiger' wordt in de Spaanse stad. De Jong vertegenwoordigt een flink prijskaartje, iets dat voor een nog grotere druk zou zorgen, omdat zijn werkgever er nog meer baat bij heeft dat hij presteert.

Lees ook: 'FC Barcelona zet Frenkie de Jong op de transferlijst'

Barcelona ging in de Champions League deze week onderuit tegen Bayern München en komt na de winterstop uit in de Europa League. In dat duel werd De Jong gewisseld. Zondag gaat de ploeg van Xavi op bezoek bij Osasuna en hoopt het met een driepunter weer ietwat omhoog te kunnen kijken. De topclub staat in LaLiga op een teleurstellende zevende positie.

Reacties

LaLiga

gerelateerd