Slot waakt voor Groningen: "Altijd goed in grote wedstrijden"

10 december 2021, 20:30

Arne Slot weet dat zijn Feyenoord dit weekend een zware kluif krijgt aan FC Groningen. De Rotterdammers kennen een druk programma en moeten zondagmiddag op bezoek in de Euroborg. Daar moet Feyenoord de druk op Ajax houden en dat wordt volgens Slot niet gemakkelijk.

Slot blikte vrijdagochtend op de clubwebsite van Feyenoord kort vooruit op de belangrijke wedstrijd. "Onder Danny Buijs laat FC Groningen nu al meerdere seizoenen zien dat ze in de grote wedstrijden een goed en vaak succesvol strijdplan hebben. Bovendien hebben ze veel spelers in de selectie met scorend vermogen", aldus de trainer van Feyenoord.

Het is nog zeer de vraag of Slot in het hoge Noorden kan beschikken over Orkun Kökcü en Gernot Trauner. Beide spelers zijn nog niet helemaal fit en lieten de wedstrijd in de Conference League tegen Maccabi Haifa (2-1 overwinning) noodgedwongen aan zich voorbij gaan. De training van zaterdag zal moeten uitwijzen of het duo mee kan spelen tegen de Groningers.

Feyenoord is na vijftien wedstrijden de nummer twee van de Eredivisie. Puntenverlies kan duur zijn in de jacht op koploper Ajax, dat slechts een puntje meer heeft. Achtervolger PSV heeft op zijn beurt een punt minder dan de Rotterdammers. Groningen kent nog geen denderend seizoen. De ploeg van trainer Danny Buijs staat op de teleurstellende twaalfde plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen