Dallinga sluit vertrek bij Excelsior uit: "Hier met iets moois bezig"

10 december 2021, 23:53

Thijs Dallinga lijkt het seizoen af te gaan maken in het shirt van Excelsior. De topscorer van de Keuken Kampioen Divisie maakte vrijdagavond weer twee doelpunten en staat inmiddels op 24 treffers. Mede dankzij Dallinga pakte Excelsior ook nog eens de tweede periodetitel.

"Je hebt nu toch meer het gevoel dat je een prijs hebt gewonnen", aldus Dallinga in gesprek met ESPN. "Dit seizoen gaat alles super snel, dat had niemand verwacht. Dit is wat je wil als voetballer en dat maakt mij alleen maar gemotiveerder. Het is mijn intentie om hier te blijven. We zijn met iets moois bezig en dat resulteert in deze prijs. Het is een motivatie om door te knallen en daar hoor ik ook bij."

Ook aanvoerder Redouan El Yaakoubi is erg blij met de ontwikkelingen in Rotterdam. "De club wilde een nieuwe richting in gaan. De afgelopen jaren is het niet goed geweest. Er is nu geïnvesteerd in teambelang en niet in individuen. Ik heb hier geleerd wat teamsport is. Het is alleen maar mooi dat we onszelf kunnen belonen op deze manier. Dit is wel de kers op de taart, we hadden dit niet verwacht."

Marouan Azarkan, dit seizoen gehuurd van Feyenoord, pakte op zijn beurt de eerste prijs uit zijn loopbaan. "Dit is mijn eerste prijs, dus ik ben natuurlijk heel blij. Ik had niet verwacht dat we deze periode nog zouden pakken. Ik hoop dat er nog meer prijzen kunnen volgen. Ik was toe aan een jaar vol met wedstrijden. Ik ben uitgekomen bij Excelsior en ik ben erg blij met die keuze. Tot nu toe pakt alles goed uit."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen