Wellenreuther: "We moeten beseffen hoe slecht we zijn"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

11 december 2021 – Timon Wellenreuther kon zijn teleurstelling maar moeilijk verbergen na afloop van de 1-3 nederlaag van Willem II tegen SC Cambuur. De Tilburgers gingen vrijdagavond voor de zesde opeenvolgende keer onderuit in de Eredivisie.

Wellenreuther: "We moeten beseffen hoe slecht we zijn"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Op de overwinning van Cambuur viel weinig af te dingen, vond ook Wellenreuther. "Ik ben sprakeloos", begon de Duitse doelman voor de camera van ESPN. "De eerste helft was heel slecht. Het leek net alsof zij één of twee spelers meer hadden, net zoals Ajax. Cambuur deed het heel goed. We moeten ons echt gaan verbeteren en voor elkaar leren vechten. Ik heb nu niet het gevoel dat we dat doen."

Willem II begon het seizoen voortvarend, maar maakt inmiddels een vrije val op de ranglijst. "Ik probeer mijn team te helpen door te coachen, maar er zijn zoveel dingen die gecoacht moeten worden dat ik niet weet waar ik moet beginnen", vervolgde de keeper. "Het maakt me niet uit hoe we het doen, maar we moeten een wedstrijd winnen. Dan kunnen we weer omhoog kijken."

Vooralsnog ziet Wellenreuther weinig aanknopingspunten. "We moeten in de spiegel kijken en ons realiseren hoe slecht we zijn. Dit is niet goed genoeg voor de Eredivisie. Het is ongelooflijk om zes wedstrijden achter elkaar te verliezen", besloot de doelman.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd